Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
SERVICII MEDICALE AMBULANTA PRIVATA CLUJ SCUTUL NEGRU


Serviciul de Ambulanţă si Transport Asistat SCUTUL NEGRU SPAM are in ofertă urmatoarele servicii:

o interventii medicale de urgenţă-solicitari în regim de urgenţă făcute de catre persoane fizice cât si juridice la domiciliu, sediu de firma, loc public, etc.
→ consult medical de urgenţă pentru toate tipurile de pacienţi şi în orice locaţie, cu autosanitara tip ACD.
→ transport medical asistat intern şi international cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată corespunzator oricarui tip de solicitare cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
→ asistenţă medicală cu autosanitară de intervenţie şi transport in cadrul manifestarilor sportive sau orice tip de manifestari publice sau private.
→ escorta medicală pe plan intern şi internaţional cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
→ transport neasistat pentru pacienţii stabili ce nu necesită asistentă medicală.
→ îngrijiri medicale la domiciliul pacientului: pansamente, sonde urinare, sonde nazogastrice, pungi colectoare, alimentaţie parenterala, mobilizare post interventonală (dupa intervenţii chirurgicale) sau recuperare neurologică, clisme, toaleta pacientului, etc.
→ tratamente medicale la domiciliul pacientului: administrare de medicamente injectabile intravenos sau intramuscular, administrare de tratamente perfuzabile, inervenţii de mică chirurgie, toaleta plăgilor şi a suturilor, decaparea si toaleta escarelor, investigaţii primare (tensiune, EKG, glicemie, etc).
→ prelevări probe de laborator la domiciliul pacientului cu personal special instruit şi cu truse speciale de prelevare şi transport a probelor în deplina siguranţă şi în timp util spre laborator.
→ orice alte activităţi conexe ce au legatură cu asistenţa medicală de urgenţă, cu transportul medical sau solicitarea pacienţilor la domiciliu sau în orice locaţie.
→ FOARTE IMPORTANT! Serviiciile medicale pe care le oferim se desfasoara dupa un program non-stop. Va stam la dispozitie cu echipaj medical de urgenta 24/24h.

Contact

Adresa: Strada Paris, nr 5-7, Cluj-Napoca
Mobil: 0733 691 071
Fix: 0264 450 793
Fax: 0264 450 795
E-mail: scutulnegruspam@yahoo.com

Parteneri