Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
PREZENTARE AMBULANTA PRIVATA SCUTUL NEGRU CLUJ


Societatea comerciala SCUTUL NEGRU S.P.A.M. a fost infiintata in cursul anului 2011 de o echipa tanara care îsi propune să asigure Clujului, asistentă medicală calificată si posibilitatea de transport sanitar asistat sau neasistat atât in tară cât si în străinătate cu mijloace de transport moderne, dotate cu aparatura performanta si personal cu o inalta calificare in medicina de urgenta.

Ne propunem sa acordam o atentie deosebita pacientilor nostri printr-o echipa bine pregatita de profesionisti cu experienta in cele mai mari Unitati de primire Urgente din tara, care sa intervina in intampinarea solicitarilor dumneavoastra pe plan medical. De asemenea suntem partenerul medical exclusiv al firmei de paza si protectie SISTEME DE SECURITATE SCUTUL NEGRU, lider in cadrul firmelor de paza si protectie, pe piata clujeana prin serviciile care le presteaza la o inalta calitate si profesionalism.

Echipa medicala este formata din medici specialisti de medicina de urgenta, cu vasta experienta atat in medicina de urgenta prespitaliceasca cat si in cea intraspitaliceasca (cele mai mari Unitati de primire Urgente din Romania), asistenti medicali generalisti si ambulantieri, toti cu experienta bogata in acest domeniu de activitate.

Ambulanţa SCUTUL NEGRU SPAM a avut un real succes si un palmares deosebit, atât prin Serviciul de Intervenţie de Urgenţă cât şi prin Consult la Domiciliu prin rezolvarea rapidă a urgenţelor medicale majore, consultaţii la domiciliul pacientului in regim de urgenţă, tratamente medicale şi intervenţii de mică chirurgie (sutura plăgilor uşoare, toaleta plăgilor, a suturilor, escarelor, pansamente, etc.), servicii oferite in premieră de către un serviciu privat; cât si Serviciul de Transport prin raspunsul prompt la externarea pacientilor la domiciliu, transportul acestora la Spitalul Judetean de Urgenta sau la alte clinici sau spitale pentru a fi internaţi sau investigaţi, cât şi transportul asistat al pacienţilor critici in condiţii optime.

Serviciul de Ambulanţă si Transport Asistat SCUTUL NEGRU SPAM se află in relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate CLUJ privind externarea pacienţilor la domiciliu.
La fel, Serviciul de Intervenţie Medicală şi Consult la Domiciliu este în relaţie contractuală cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj cu Casa de Asigurări de Sănătate CLUJ cu care a colaborat înca de la deschidere pentru consultul pacienţilor la domiciliu in regim de urgenţă.

Există o colaborare cu Dispeceratul Unic Pentru Situaţii de Urgenţă respectiv număr Unic 112 unde prin intermediul Ambulantei de Stat se va cere Ambulanţa SCUTUL NEGRU SPAM.

Serviciul de Ambulanţă şi Transport neasistat SCUTUL NEGRU SPAM are in dotare un parc auto compus din 8 autosanitare complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie, reuşind astfel să vină în întâmpinarea oricaror tipuri de solicitari medicale.

Personalul care deserveste cele 8 autosanitare, este unul de exceptie, de o inalta conduita morala si profesionala. Prin participarea continua a medicilor, asistentilor medicali si a ambulantierilor la cursuri de perfectionare, incercam sa tinem pasul cu toate noutatile si tehnicile medicale folosite in domeniul medicinii de urgenta, pentru a le putea folosi la nevoie.

Parcul este divizat în Serviciul de Intervenţie de Urgenţă şi Consult la Domiciliu compus din 4 autosanitare ACD si B1; şi Serviciul de Transport compus din 4 autosanitare tip A1/A2.

Datorită dotarii autosanitarelor de urgenta cu tracţiune integrală permanentă, acestea pot ajunge în timp util in orice zonă şi în orice condiţii atmosferice, fiind deci foarte competitive în creşterea calităţii serviciilor.

Serviciul de Ambulanţă si Transport Asistat SCUTUL NEGRU SPAM are in ofertă urmatoarele servicii:

→ interventii medicale de urgenţă-solicitari în regim de urgenţă făcute de catre persoane fizice cât si juridice la domiciliu, sediu de firma, loc public, etc.
→ consult medical de urgenţă pentru toate tipurile de pacienţi şi în orice locaţie, cu autosanitara tip ACD.
→ transport medical asistat intern şi international cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată corespunzator oricarui tip de solicitare cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
→ asistenţă medicală cu autosanitară de intervenţie şi transport in cadrul manifestarilor sportive sau orice tip de manifestari publice sau private.
→ escorta medicală pe plan intern şi internaţional cu echipaj medical de urgenţă şi autosanitară dotată cu aparatură specială de terapie intensivă mobilă.
→ transport neasistat pentru pacienţii stabili ce nu necesită asistentă medicală.
o îngrijiri medicale la domiciliul pacientului: pansamente, sonde urinare, sonde nazogastrice, pungi colectoare, alimentaţie parenterala, mobilizare post interventonală (dupa intervenţii chirurgicale) sau recuperare neurologică, clisme, toaleta pacientului, etc.
→ tratamente medicale la domiciliul pacientului: administrare de medicamente injectabile intravenos sau intramuscular, administrare de tratamente perfuzabile, inervenţii de mică chirurgie, toaleta plăgilor şi a suturilor, decaparea si toaleta escarelor, investigaţii primare (tensiune, EKG, glicemie, etc).
→ prelevări probe de laborator la domiciliul pacientului cu personal special instruit şi cu truse speciale de prelevare şi transport a probelor în deplina siguranţă şi în timp util spre laborator.
→ orice alte activităţi conexe ce au legatură cu asistenţa medicală de urgenţă, cu transportul medical sau solicitarea pacienţilor la domiciliu sau în orice locaţie.
→ FOARTE IMPORTANT! Serviiciile medicale pe care le oferim se desfasoara dupa un program non-stop. Va stam la dispozitie cu echipaj medical de urgenta 24/24h.

Contact

Adresa: Strada Paris, nr 5-7, Cluj-Napoca
Mobil: 0733 691 071
Fix: 0264 450 793
Fax: 0264 450 795
E-mail: scutulnegruspam@yahoo.com

Parteneri